Cukorkát osztogató robottal az Ipar Napjain

Cukorkát osztogató robottal az Ipar Napjain

 

2018-ban is volt Ipar Napjai kiállítás és természetesen a B&O Engineering sem hiányozhatott az indusztriális seregszemléről. A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban 4 napon keresztül 310 kiállító standját látogathatták meg az ipar hazai és nemzetközi szereplői.

Az idei konferencia központi témái között szerepeltek a kiber-fizikai rendszerek, digitalizálás a teljes ellátási láncban, ipari IoT hálózatok jövője és a felsőfokú duális jellegű képzési modellek. A témákhoz illeszkedve standunknál robotikai szolgáltatásainkról és az automatizálásról szerezhettek információkat a látogatók, valamint találkozhattak Universal és MiR robotjainkkal, így testközelből is megtapasztalhatták azok hatékonyságát és együttműködő képességét. A standunknál megforduló érdeklődőket egy kis játékra is invitáltuk, ahol több robot együttműködő munkájának köszönhetően különböző cukorkákat kóstolhattak a látogatók.

„Fontosnak tartjuk, hogy játékos feladatmegoldásokon keresztül mutassuk meg munka közben kollaboratív robotjainkat, így egyszerre kelthetjük fel a cégek képviselőinek kíváncsiságát és indíthatjuk be a fantáziájukat, amelytől már csak egy lépés felismerni: az együttműködő robotok az ipari folyamatokat is jelentősen egyszerűsíthetik, gyorsíthatják.” – mondta Borsos Balázs, cégünk ügyvezetője.

Ha lemaradt volna a kiállításról, de Önt is érdekli a kollaboratív robotokkal optimalizált gyártás, keresse fel munkatársainkat, akik készséggel állnak rendelkezésére, ha robotikáról vagy ipari automatizálásról van szó!