Ultrahangos technológia

Az ultrahangos elv egy viszonylag fiatal technológia nagy lehetőségekkel, folyamatosan bővülő alkalmazási területekkel. Modern és precíz – a robotok tökéletes kiegészítője.

Legnagyobb előnye a magas fokú energia-megtakarítás és a minimális karbantartási idő. Robotokra installálva az ultrahangos berendezés komplett műveleti egységként működik a gyártósorokon.

A B&O Engineering 2008 óta a RINCO ultrahangos berendezések kizárólagos forgalmazója Magyarországon, ezzel is bizonyítva technológiai jártasságunkat a szakmában.

Ügyfeleink számára rugalmas, magas rendelkezésre állást biztosítunk technikai vagy szervizhez kapcsolódó területen egyaránt.

Rinco-Ultrasonics-in-talks-with-soup-manufacturer-for-pouch-sealant_wrbm_large
Ultrahangos

hegesztés

Egyedi szerkezeti kialakításának köszönhetően az ultrahangos hegesztés sebessége többszöröse, a karbantartási ideje pedig töredéke a hagyományos elven működő hegesztő berendezésekhez képest. Ezáltal ugrásszerűen növelhető egy-egy munkafolyamat hatékonysága.

Hegeszthető anyagok: ABS, ABS/PC, ABS/PVC, PMMA, SB, PI, PC, PC/PET, PET, PES, PS, PSU, PPO (Noryl), PVC, SAN-ASA-NAS, POM, CA, LCP, PEEK, PA, PBT, PE, PPS, PP, PTFE

Alkalmazási területei

Élelmiszeripar

Autóipar

Textilipar

Műanyagipar

Orvostechnikai eszközök

Gyógyszeripar

Ultrahangos

laboráns szolgáltatások

A technológia ismerete mellett saját eszközeink széles körben adnak lehetőséget laboráns szolgáltatásokra, mint például:

Hegesztőfej gyártás
Ultrahangos hegesztőfej vizsgálata, hangolása
Kis szériás ultrahangos termékek gyártása
Ultrahangos hegesztőkészülékek bérbeadása