Egyedi célgép gyártás

Egyedi célgép gyártás

Modern technológiájú, egyedi feladatokra készült célgépeink megrendelőink elképzeléseitől függően az ipari termelés legkülönbözőbb feladatainak ellátására képesek, kiszolgálva szinte bármely iparág különleges igényeit. Legyen szó részfeladatok elvégzéséről vagy éppen teljes munkafolyamatokról, egyedileg tervezve a lehető legnagyobb energiahatékonyságú megoldásainkra mindig számíthat az összeszerelés monoton munkafolyamatai során.

MIR robotok
Robotcella

Az egyedi célgép gyártás előnyei

Az általunk készített célgépek a legmodernebb technológiát képviselik, így minden esetben hatékonyabbá teszik a gyártást. Célgépeink alkalmazásával jelentősen javítható a termelés minősége, csökkenthető a ciklusidő, ezzel együtt minden munkafolyamat pontosabban végezhető el, minimalizálva a hibás termékek gyártásának esélyét.

Legyen szó alkatrészek megmunkálásáról, anyagmozgatásról vagy éppen monoton vagy nagy hatékonyságot igénylő összeszerelési feladatok elvégzéséről, cégünk bármely magyarországi vagy multinacionális ipari cég számára első osztályú feltételeket biztosít termékei előállításához, gyártási folyamatainak automatizálásához, illetve a termelés optimalizálásához.

Az egyedi célgépek:

Cégre szabott megoldást kínálnak a legkülönbözőbb gyártási kihívások esetén is.

Magas élettartammal bírnak, és pontos gyártást tesznek lehetővé.

Innovatív technológiájuk miatt megfelelnek a legmagasabb biztonsági követelményeknek is.

Egyedi célgép gyártás saját üzemünkben

Egyedi célgépeink minden esetben saját gyártóbázisunkon készülnek. Magasan képzett szakember gárdánk a biztosíték, hogy az elkészült berendezés a megrendelő igényeit a legmesszebb menőkig képes kielégíteni. Garanciát vállalunk akár a berendezés teljes élettartamára, teljeskörű szolgáltatással.

 

Miben számíthat ránk?

  • Egyedi igények felmérése: bármilyen célgép gyártásáról is legyen szó, munkatársaink minden esetben felmérik ügyfeleink egyedi igényeit, és tájékoztatást nyújtanak a lehetőségekről, valamint az adott esetben javasolt ideális opciókról.
  • Pontos géptervezés: ügyfeleink igényeinek tisztázása után vállaljuk a célgépek tejes körű megtervezését, ideértve a villamos-, valamint mechanikus alkatrészek megtervezését, a vezérléstechnikát, illetve a programozást.
  • Rövid átfutási idő: mivel egy munkafázist sem szervezünk ki, hanem a célgép legyártásához szükséges minden alkatrészt magunk készítünk el, a gépek gyártása gyors és hatékony.
  • Professzionális beüzemelés: fontos számunkra, hogy minden esetben olyan gépeket adjunk ki a kezünkből, melyek rendkívül üzembiztosak, ezért ügyfeleink hosszú időn át számíthatnak rájuk.
  • Garancia: igény esetén az alap 12 hónapos garancián túl, kiterjesztett garancia idővel és teljeskörű szerviz szolgáltatással biztosítjuk ügyfeleink legmagasabb szintű elégedettségét.
Egyedi célgép gyártás