Egyedi célgép gyártás

Egyedi célgép gyártás

A robotcellák olyan, a munkaterülettől elhatárolt terek, melyekben egy vagy több robot végez előre meghatározott feladatsort. A fizikai elhatárolás, valamint a különféle elektronikus védelmi eszközök használata lehetővé teszi a robotok folyamatos és biztonságos munkavégzését, ezért nagy kapacitás, gyorsaság, pontosság jellemzi.

Egyedi célgépek

Az egyedi célgép gyártás előnyei

Az általunk készített célgépek a legmodernebb technológiát képviselik, így minden esetben hatékonyabbá teszi gyártás folyamatait. A B&O Engineering célgépeivel jelentősen javul a termelés minősége, csökken a ciklusidő, ezzel együtt minden munkafolyamat pontosabban végezhető el, minimalizálva a hibás termékek gyártásának esélyét.

Legyen szó alkatrészek megmunkálásáról, anyagmozgatásról, monoton, nagy pontosságot igénylő összeszerelési feladatok elvégzéséről, cégünk bármely magyarországi vagy multinacionális ipari cég számára első osztályú feltételeket biztosít termékei előállításához, gyártási folyamatainak automatizálásához, illetve a termelés fejlesztéséhez.

Miért válassza az egyedi célgépeket?

Cégére szabott megoldások, kompromisszum nélkül

Magas élettartam, költséghatékonyság

Pontos gyártási folyamatok, csökkenő selejtszám

Maximális biztonság, növekvő munkatársi elégedettség

Egyedi célgépek gyártása saját előállítással

Megrendelőink sajátos megoldásokat kívánnak, így mi magunk is az egyedi megoldásokra törekszünk, melynek alappillére a saját gyártóüzemi feltételek biztosítása. Célgépeinket saját telephelyünkön  készítjük el, szakembereink maximálisan ki tudják szolgálni megrendelőink igényeit, így szavatolva a teljeskörű megelégedést.

 

Miben számíthat ránk?

  • Egyedi igények felmérése:bármilyen célgép gyártásáról is legyen szó, munkatársaink minden esetben felmérik ügyfeleink egyedi igényeit, és tájékoztatást nyújtanak a lehetőségekről és a a legoptimálisabb megoldást javasolják
  • Pontos géptervezés: ügyfeleink igényeinek felmérését követően elvégezzük a célgépek tejes körű megtervezését, ideértve a villamos-, valamint mechanikus alkatrészek terveit, a vezérléstechnikát, és a programozást.
  • Rövid átfutási idő:mivel egy munkafázist sem szervezünk ki, hanem a célgép legyártásához szükséges minden alkatrészt magunk készítünk el, a gépek gyártása gyors és hatékony.
  • Professzionális beüzemelés:Hitvallásunk a megbízhatóság. Minden esetben olyan gépeket adunk ki a kezünkből, melyek maximálisan üzembiztosak, így ügyfeleink hosszútávon számíthatnak rájuk.
  • Garancia: igény esetén az alap 12 hónapos garancián túl, kiterjesztett garancia idővel és teljeskörű szerviz szolgáltatással biztosítjuk ügyfeleink legmagasabb szintű elégedettségét.
Egyedi célgép

LÉPJEN ELŐRE!

Teremtsük meg közösen az ugrásszerű növekedés, a hatékonyságnövelés, kapacitásbővítés lehetőségeit a legmodernebb automatizálási megoldásokkal!

Nézze meg ajánlatunkat!