Robotok

A robotok alkalmazása képes felgyorsítani az aprólékos, monoton vagy veszélyes feladatokat is. Alkalmazásukkal csökkenthető az egy termékre jutó előállítási költség.

Az új, könnyű kollaboratív robotok képesek szorosan együttműködni az emberrel, egyfajta asszisztensként szolgálnak a munkafolyamatok elvégzése során. Az embert kiváltják olyan munkafolyamatokból, amelyek veszélyesek lehetnek számunkra, vagy túl monoton és aprólékos.

Felhasználásuk a többtengelyes kialakításnak köszönhetően univerzális: legyen szó anyagmozgatásról, csavarozásról, palettázásról, összeszerelésről vagy ragasztásról, a robottechnológiára mindig számíthat!

Büszkék vagyunk arra, hogy a legjobbakkal dolgozhatunk együtt. Már több éve újra és újra elnyerjük a Universal Robots preferált partneri címét. Disztribúciónknak köszönhetően garanciális és garanciális időn túli szervizelése mellett termelési támogatást is biztosítunk.

Mért tökéletes választás a Universal kollaboratív robotja?

kezelőbarát felhasználói programozási felületek

gyors átállások megvalósítása

redundáns szoftveres biztonsági rendszer

PLUG & PLAY kezelhetőség

széles termékpaletta

költséghatékony automatizálás

Alkalmazási területek:

Élelmiszeripar

Textilipar

Állateledel gyártás

Csomagolástechnika

Robotok -

Autonóm

Az autonóm robotok intelligensen képesek feltérképezni a gyáron belüli útvonalakat, és azokat magabiztosan használni, ezzel költséghatékonyabbá és biztonságosabbá tenni az üzemen belüli anyagmozgatást. Az autonóm robotokkal automatizálható a belső szállítás és kiszámíthatóbbá válnak a gyártási folyamatok.

A munkatársak biztonsága garantált, hiszen a mozgó robotok kikerülik őket, beépített érzékelőiknek és a kameráknak köszönhetően pedig gyorsan képesek reagálni a változásokra. Hatékonyságukat tovább növeli, hogy intelligensen megtalálják a legrövidebb lehetséges útvonalat céljuk eléréséhez. Irányításuk tableten vagy mobiltelefonon keresztül is lehetséges, programozói tudás nélkül.

Robotok -

Kollaboratív

Egységben az erő!

A munkatársak és robotok közvetlen, ugyanakkor biztonságos együttműködését teszik lehetővé a kollaboratív robotok. Amíg a robotok elvégzik a monoton munkát, addig a munkatársak értékesebben tölthetik el idejüket.

Új kapcsolat ember és robot között

A védőburkolat nélküli kollaboráció kimeríthetetlen alkalmazási lehetőségre nyit kaput. A robotok nélkülözhetetlenné válnak a versenyképesség megtartásában, mégis képesek tehermentesíteni a munkatársakat fizikailag és szellemileg is.

Robotkiegészítők

A robotkarok végére szerelt fogó- és érzékelőrendszerek képessé teszik a robotot speciális feladatok elvégezésére, amelyre az Önök cégénél szükség van az adott munkafolyamatban.

Robotruhák

Előfordulhatnak egy gyártás során olyan munkakörülmények, amelyekkel szemben a robotoknak is extra védelemre van szükségük. Ezekben az esetekben érdemes a robotokat vízálló, vegyszerálló és porálló védőruhával felszerelni, hogy munkájukat hosszútávon is meghibásodás nélkül végezhessék.

Vízálló

Vegyszerálló

Porálló

UR10 robot + 360 Basic Service Pack

A Universal Robots UR10 egy rendkívül sokoldalú kollaboratív robotkar. Az UR10 robot alkalmazása széleskörű, mint karbantartás, raklapozás, csomagolás. Az UR10 robot elérhetővé teszi a kollaboratív automatizálást az Ön vállalkozása számára.

Teherbírása 10 kg

1300 mm-es hatótávolság

Porálló

Tovább a Universal Robots oldalára

Az UR Service360 új módszereket kínál a kobot teljesítményének figyelemmel kísérésére, optimalizálására fokozott támogatással és megelőző karbantartással. Az átfogó támogatási kínálat megvédi a gyártósorokat, maximalizálja az üzemidőt, csökkenti a kockázatokat és elősegíti a sikert azáltal, hogy felkészült a váratlan eseményekre.

Időtartama 12 hónap

UR távoli robotellenőrzés 1 alkalommal

Standard termékgarancia előnyeivel együtt