Robotok

Anyagmozgatás, csavarozás, palettázás, összeszerelés, ragasztás stb.- a robottechnológiára mindig számíthat!

A robotok alkalmazása képes felgyorsítani az aprólékos, monoton vagy veszélyes feladatokat is. Az új, könnyű kollaboratív robotok szorosan együttműködnek az emberrel, egyfajta asszisztensként szolgálnak a munkafolyamatok elvégzése során.
Képesek kiváltani az embert az olyan munkafolyamatokból, amelyek veszélyesek lehetnek, vagy lassíthatják a folyamatokat, ezáltal csökkentve az egy termékre jutó előállítási költséget.

Büszkék vagyunk arra, hogy a legjobbakkal dolgozhatunk együtt! Már több éve újra és újra elnyerjük a Universal Robots preferált partneri címét.

kollaboratív robot

Universal kollaboratív robotok – a tökéletes választás

felhasználóbarát programozás

gyors adaptáció

biztonság

plug & play kiegészítők

széleskörű megoldások

költséghatékonyság

Robotizált szakterületek:

Élelmiszeripar

Textilipar

Állateledel gyártás

Csomagolástechnika

Universal robot family

Autonóm robotok:

Az autonóm robotok magabiztosan mozognak a gyáron belül, így az anyagmozgatás és a gyártási folyamatok költséghatékonyabbá és biztonságosabbá válnak.

Beépített érzékelőik segítségével garantáljuk mind a berendezések, mind a munkavállalók biztonságát, hiszen gyors reakcióidővel rendelkeznek. Irányításuk egyszerű: tableten és mobilkészülékén egyaránt kezelheti programozási ismeret nélkül is.

Mobile-Industrial-Robots
Robotok -

Kollaboratív robotok:

Universal Robots UR10
A hatékony együttműködés robotok és a humán erőforrás között kulcsfontosságú cége sikere érdekében. Így elősegítjük munkafolyamatai legoptimálisabb tervezését, hogy a robotok mentesítsék a munkavállalók értékes idejét a monoton munkavégzés alól.

Robot, mint munkatárs?

A versenyképességünk kulcsa a robotizáció. Tudjuk, szerepük a jövőben nélkülözhetetlen a munkatársak szellemi és fizikai tehermentesítése területén, hogy tudásukat ők a fejlesztésekre és a belső hatékonyságnövelésre koncentrálhassák, míg a gépek ellátják a humán erőforrást terhelő munkafolyamatokat.

Új kapcsolat ember és robot között

A védőburkolat nélküli kollaboráció kimeríthetetlen alkalmazási lehetőségre nyit kaput. A robotok nélkülözhetetlenné válnak a versenyképesség megtartásában, mégis képesek tehermentesíteni a munkatársakat fizikailag és szellemileg is.
Kollaboratív robot

Robotkiegészítők

Nincs lehetetlen: a robotkarok végére szerelt fogó- és érzékelőrendszerek képessé teszik a robotot bármely speciális feladat elvégezésére.

Robotruhák -vízálló, vegyszerálló, porálló megoldások

Előfordulhatnak egy gyártás során olyan munkakörülmények, amelyekkel szemben a robotoknak is extra védelemre van szükségük. Ezekben az esetekben érdemes a robotokat vízálló, vegyszerálló és porálló védőruhával felszerelni, hogy munkájukat hosszútávon is meghibásodás nélkül végezhessék.

Porálló

Vízálló

Vegyszerálló

Robot ruha

UR10 robot + 360 Basic Service Pack

A porálló UR10 egy rendkívül sokoldalú, 10 kg teherbírású kollaboratív robotkar. Köszönhetően 1300 mm-s hatótávolságának alkalmazása széleskörű, mely elérhetővé teszi a kollaboratív automatizálást az Ön vállalkozása számára is.

Porálló

1300 mm-es hatótávolság

Teherbírása 10 kg

Tovább a Universal Robots oldalára

Az UR Service360 új módszereket kínál a robot teljesítményének figyelemmel kísérésére. Fokozott támogatással és megelőző karbantartással védjük a gyártósorokat, maximalizáljuk az üzemidőt, csökkentjük a kockázatokat és elősegítjük a sikert azáltal, hogy felkészülten állunk a váratlan eseményekkel szemben.

Időtartama 12 hónap

UR távoli robotellenőrzés 1 alkalommal

Standard termékgarancia előnyeivel együtt

Universal Robots UR10

LÉPJEN ELŐRE!

Teremtsük meg közösen az ugrásszerű növekedés, a hatékonyságnövelés, kapacitásbővítés lehetőségeit a legmodernebb automatizálási megoldásokkal!

Nézze meg ajánlatunkat!