Ipari automatizálás

Ipari automatizálás

Egyéni célgépek, speciális berendezések, robotcellák, alakfelismerő rendszerek, egyedi igényekre szabva, személyes felméréssel és kivitelezéssel.

Ön elmondja, hogy milyen termék gyártására keres ipari célgépet, a B&O Engineering specializálódott csapata pedig megtervezi és elkészíti Önnek úgy, hogy a célgép a lehető leghatékonyabban végezze el az adott munkafolyamatot.

Speciális berendezések tervezése, kivitelezése

Robotcellák tervezése, kivitelezése

Kamerás alakfelismerő rendszerek tervezése

Technológiafejlesztés

Rendszerintegrálás nagynevű gyártók komponenseivel

Robotcellák

Munkaterülettől elhatárolt tér, amelyben több robot végez előre meghatározott feladatsort. A fizikai elhatárolás, valamint a különféle elektronikus eszközök használata lehetővé teszi a robot akadálytalan és biztonságos munkavégzését.

Robotcellák tervezése és kivitelezése, kollaboratív robotokkal történő integrálása.

Egyedi célgépek

Speciálisan az adott feladatra elkészített egyedi robot, amely a megrendelő igényeitől függően az ipari termelésben számos feladatok ellátására képes. Egyes részfeladatokat, vagy akár egy teljes munkafolyamat elvégzését is kiválthatjuk ezekkel a speciális berendezésekkel. Végrehajtják a nehéz, monoton és a túlságosan aprólékos feladatokat, mint például: anyag- és raklapmozgatás, raklap mozgatás, csavarozás, összeszerelés.